Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

 • Promo M
  2.590
  денари годишно
  15 GB NVME веб простор
  1.5 TB месечен сообраќај
  1 хостиран сајт
  бесплатен Wordpress Toolkit
  бесплатен Auto SSL / TLS
  Promo L
  4.590
  денари годишно
  30 GB NVME веб простор
  3 TB месечен сообраќај
  3 хостирани сајтови
  бесплатен Wordpress Toolkit
  бесплатен Auto SSL / TLS
  Promo XL
  6.990
  денари годишно
  50 GB NVME веб простор
  5 TB месечен сообраќај
  5 хостирани сајтови
  бесплатен Wordpress Toolkit
  бесплатен Auto SSL / TLS
   БЕСПЛАТЕН .mk ДОМЕН 
 • ДОМЕНИ
  Регистрирај го својот домен со УХост
  Комплетно online регистрација и инстант активација на вашиот .мк и .мкд домен!
  БЕЗ комплицирана документација!
  Со секој домен бесплатно: Online и инстант промена на именски опслужувачи
  DNS хостинг, промена на контакти, 24/7 поддршка ....
 • ХОСТИНГ
  Супер брзи, стабилни и професионални сервери
  99% uptime гарантирано, 24/7 најдобра техничка поддршка.
  Дневен, Неделен и Месечен бекап
  NVMe SSD Дискови за неверојатна брзина.
  Напреден контролен панел ( cPanel за Linux, Plesk за Windows сервери )
  • SSD 1
  • SSD 2
  • SSD 5
  • SSD 10
  • SSD 20
 • Cloud ВПС
  Професионални сервери со најнова генерација на
  AMD Epyc процесори, ECC РАМ меморија, NVMe дискови во RAID10
  напреден контролен панел
  root пристап до серверот
  24/7/365 Техничка поддршка
 • ДЕДИЦИРАНИ
  Напредно решение за вашиот бизнис
  Огромен избор на конфигурации
  Intel и AMD процесори, со SSD и NVMe дискови
  Професионални и буџет сервери, ECC рам меморија.
  Избор на повеќе локации на сервери.
  Можности за избор на контролен панел и менаџмент за истиот.

УСЛУГИ

Нашата понуда почнува од хостирање на мали веб сајтови па се до напредни веб апликации кои бараат стручност, посветеност и ажурност. Понудата подразбира хостирање на моќни сервери, конфигурирани според најновите светски достигнувања со супер моќни тестирани хардверски компоненти, оптимизирани, и секогаш инсталирани со најнови стабилни верзии на софтвер.

Огромен избор на веб хостинг пакети, реселер, Cloud VPS, дедицирани сервери и SSL сертификати, сите дизајнирани според потребите и барањата на клиентите а сепак по ниска и прифатлива цена.

Комплетна online регистрација и инстант активација како за .мк домените така и за интернационалните домени со вклучени бесплатни додатоци како DNS хостирање и сл...

Изработка на комплетни веб решенија, тргнувајќи од едноставни веб сајтови па се до комплексни веб проекти/апликации изработени според најновите и најмодерните светски докажани стандарди.

ХОСТИРААТ
КАЈ НАС

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС